loading

Това е страница на, на която може да ни последвате Catedralle Del Mar в Созопол, къмпинг Градина
Телефон за контакт 0800 1111
https://www.facebook.com/Catedralle-Del-Mar-2206116569719111/...


Семейства, зарадвайте вашето пораснало момиче или момче с комплименти за абитуриентския бал!

Всяка фамилия, която реши да организира изпращане в нашето заведение, в момента на резервация получава правото на чудесен комплимент за своя абитуриент. А именно - безплатни консултации за прическа и грим от WaveStudio Hair&Beauty.

Вашите абитуриенти могат да отидат на място в салона и да получат съвет...


„Няма по-добро чувство на този свят от това да имаш топла кутия с пица върху скута си!“
Кевин Джеймс (американски актьор, комик, сценарист и продуцент)

„Мисля си, мисля си за диета и след това изяждам една пица!“
Лара Стоун (модел)

„Обичам пицата. Искам да се оженя за нея, но ще ми се прииска да изям семейството на сватбата ни.“
Майк Бирбиглия (актьор)

„Състезанията изискват толкова много...


Кралят на фламенкото Висенте Амиго ще гостува на със своя концерт „Сърцето на Андалусия“ в София на 6ти февруари 2019г.
Виртуозният китарист от Севиля ще се наслади на вкусните предложения от менюто на Da Fabio, докато се подготвя за феновете си в България. Българската публика с огромно нетърпение очаква идването на Кралят на фламенкото у нас. С 30-годишен опит със своята китара и награда „Грами“...


Когато става дума за приготвяне на пица, ключова роля играе тестото. Именно в него се крие тайната на добрия вкус, дори повече, отколкото в продуктите и подправките.

Съществува една изключително важна променлива в подготовката на този специалитет – ниво на хидратация на тестото. Тя се отнася до съотношението вода спрямо количество брашно. Например, ако една рецепта изисква 100 грама брашно и към...


Луиджина Педди – дамата, която е начело на Италианския културен институт, бе специален гост на кулинарна демонстрация на автентична неаполитанска кухня в Da Fabio. Уъркшопът бе част от традиционната и ежегодна „Седмица на италианската кухня“, които вдъхновиха майстор-пицарите ни да покажат и разкажат на хората какво е истинска пица от Неапол (градът, в който се ражда пицата).

Директорът на Итали...


Въпреки все още топлото време и ноемврийското слънце навън, Коледа и Нова година наближават. А заедно с тях и сезонът на фирмените партита. Замисляли ли сте се къде ще отпразнувате края на годината с Вашите колеги? Или как може да зарадвате служителите си за Коледа и да им се отблагодарите за добре свършената работа?

Пицария Da Fabio има за Вас собствено предложение. При нас ще намерите всичко, ...


Както ви обещахме, в следващите няколко статии, ще ви запознаваме отблизо с продуктите, които използваме в нашите пици. На дневен ред в кухнята на пицария Da Fabio е прошутото.

Думата „прошуто“ произлиза от диалекта на Парма и в превод означава „изглежда изсушено“. Прошутото е шунка от свински бут, която се маринова и узрява при специфични условия, осолена и наложена с различни подправки.

Кога...


Ние мислим за вас и за вашето спокойствие! Тестото за пиците ни зрее 72 часа и е 70% хидратирано. Печем го в специална пещ от Италия на дървени въглища. И после тя идва при вас - вкусна и лека за стомаха. Опитайте нашите пици, за да си тръгнете леки като перца, но сити! ...


В пицария Da Fabio изключително държим на качеството на продуктите в пицaта. За това искаме да ви запознаем с някои от съставките, които са неотменна част от нашата кухня. Първият продукт, с който искаме да ви запознаем, е нашата моцарела.

По принцип това е прясно сирене, което узрява бързо и се разваля бързо, като срокът му на годност е не по-дълъг от няколко дни. Съхранява се в естествената са...